Hivatásos búvártanfolyamok

Az alábbiakban végignézheted a PADI hivatásos tanfolyamait és az ezzel kapcsolatos ranglétrát. Ne illyedj meg a sok lehetőségtől, igyekeztünk minden információt összegyűjteni, hogy a lehető legkönnyebben eligazdhass, tájékozódhass, hogyan is érheted el a számodra kitőzött céljaid.

Divemaster

Közvetlenül egy PADI Instructor mellett dolgozva bõvítheted tudásodat és finomíthatod készségeidet, miközben hivatásos búvárrá válsz. A PADI Divemaster képzés fejleszti… Bővebben »

IDC Felkészítő program

Ez az oktatás nem elõfeltétele az IDC-re való jelentkezésednek, de úgy gondoljuk, nagyban elõsegíti, hogy sikeres legyél az oktatói vizsgádon! Bővebben »

EFR Oktató

A képzés folyamán megtanulod, hogy hogyan kell levezetni az Emergency First Response elsõdleges ellátás (CPR) és másodlagos ellátás (elsõsegély), továbbá…Bővebben »

IDC – Oktatói Tanfolyam

A PADI Oktatói Tanfolyam (IDC) két részbõl áll. Az elsõ részben a Segédoktatói tanfolyam (AI), a program második része pedig a Nyiltvizi Oktatói (OWSI) tanfolyam… Bővebben »

Assistant Instructor (AI)

A PADI Assistant Instructor tanfolyam valójában az IDC első része. A PADI Segédoktatók olyan búvárnevelők, akik…Bővebben »

OWSI

A PADI Open Water Scuba Instructor (OWSI) minősítés a hivatásos búvárok által megszerezhető első oktatói szintű fokozat. Bővebben »

Instructor Examination

Ahhoz, hogy PADI OWSI légy, egy kétnapos vizsgán kell bizonyítanod oktatói rátermettséged. Ekkor mind az öt búvárelméleti témakörből, mind a védett- és nyíltvizi… Bővebben »

Speciality Instructor

Oktatóként már 11 búvártanfolyamot tarthatsz, de lehetőséged van PADI Specialitás Instruktori minõsítéseket szerezni, melyekkel akár 35 féle tanfolyamot is tarthatsz! Bővebben »

MSDT

Az oktatói ranglétrád következő lépcsőfoka, mikor már a legmagasabb kedvtelési szintű, Master Scuba Diver-eket is képezhetsz. Ehhez csupán néhány dolognak kell eleget tenned…Bővebben »

IDC Staff Instructor

A képzés során az IDC Staff Instructor-ok átveszik az egész PADI Instructor Development programot és megtanulnak segédkezni az oktató szintű képzés tanfolyamain. Bővebben »

Master Instructor

A Course Directori szint alatti lagmagasabb oktatói besorolás, melyhez számos kritériumnak kell megfelelned…Bővebben »

Course Director

A legmagasabb elérhető oktatói szint. Ez a tanfolyam csupán két alkalommal van megszervezve a PADI által szerte a világon… Bővebben »


 
 

Megtalálsz minket